Selskapslokale

For alle anledninger!

 Velkommen til Grønberg Gård`s selskapslokale.

Nå kan du samle familie og venner til fest og sammenkomster på Grønberg Gård. Deler av låven er omgjort til selskapslokale. Lokalet er oppgradert til dagens standard, samtidig som den fine teglesteinsmuren og de gamle vinduene er restaurert og tatt vare på. Selskapslokalet framstår som lunt og trivelig, og et flott sted for å samles. Vi ønsker at selskapslokalet skal bidra til mer samhold og trivsel for de som bor i regionen.

Historie 

Grønberg Gård ble bygd i 1910-1915 og er i perioden 2015-2018 blitt rehabilitert i samsvar med kulturminnefondets krav. Selskapslokalet har beholdt det meste av den gamle stilen og i 2016 fikk gården en pris for god rehabilitering.

Selskapslokale

Selskapslokalene egner seg til små og store selskaper fra 25-70 personer (konfirmasjon, barnedåp, bryllup, minnestund, bursdag og møter for ulike firma)

Lokalet er på 100m2 med stort kjøkken (med steamer) og kjølerom. Vi har et fult utstyrt kjøkken med servering opp til 70 personer. 

Lokalet har toalett tilpasset for rullestolbrukere. Utenfor er det bygd en terrasse med sjøutsikt og gode solforhold. Lokalet har topp moderne høyttaleranlegg med microfon, og i tillegg har vi projektor for møtevirksomhet og annet bruk. 

Uteplasser
Det er mulighet for å bruke to ulike uteplasser. Den ene er tilknyttet selskapslokalet mens den andre ligger 20 meter unna lokalet. På den er det muligheter for grilling. Her er det sitteplasser til ca 30 personer rundt en oppdemt dam (se bilder lengre ned). 

TT-mat

Vi har knyttet oss til cateringselskapet TT mat AS, som ligger bare et 1 km fra gården. Leietakerne er dog frie til å benytte det cateringselskapet som de måtte ønske, men vi anbefaler TT mat til våre kunder. De leverer alt mulig av velsmakende mat, både til lunsjer og middager. Et overblikk av meny`n til TT-Mat finner du i denne linken https://www.ttmat.no/meny 

Bilder av selskapslokale


Be om tilbud til dine behov

Send oss dine kontaktdetaljer og vi vil ta kontakt med deg så raskt som mulig.