Grønberg gård sine nyheter

"Den lille gården"

Vi har ledige minilager
 
Velkommen til vårt moderne minilager i hjertet av Hommelvik, Malvik kommune. Vårt selvbetjente lagringsfasilitet tilbyr sikker og praktisk lagring for dine eiendeler. Med enkel tilgang og fleksible lagringsløsninger er vi dedikert til å møte dine behov. Utforsk tryggheten og bekvemmeligheten ved vårt minilager i Hommelvik i dag. Kontakt oss for skreddersydde lagringsalternativer som passer dine krav.

 Trykk her

Konfirmasjon 2024

Vi har vært fullbooket med konfirmasjon i mai 2023. Det holder også på å bli fullbooket mai 2024. 

Hvis du ønsker å booke lokalet er det lurt å være i god tid

Ledige datoer er: 12, 18 og 26. Mai 2024. 

Leie av bakboden

På  gården har vi et grovkjøkken som man kan leie . Dette er er et kjøkken uten vann. Her slipper du å tenke på lukt og mel som måtte sette seg på ditt eget kjøkken. 

Det er  plass til 6 stk  som kan bake samtidig.  Enten om man baker flatbrød, lefser eller annet som passer til å lage på en takke. kjøkkenet er utstyrt med to takker, forkle ,  kjevler  og annet utstyr.

Ta kontakt med gronberggard@gmail.com for å avtale leie.  

Vi har den siste tiden oppgradert 3 nye lager i 3 etasje. Vi har bygget en bred trapp opp, og man kan også benytte en vinsj får å heise tunge ting.

Velkommen til vårt moderne minilager i hjertet av Hommelvik, Malvik kommune. Vårt selvbetjente lagringsfasilitet tilbyr sikker og praktisk lagring for dine eiendeler. Med enkel tilgang og fleksible lagringsløsninger er vi dedikert til å møte dine behov. Utforsk tryggheten og bekvemmeligheten ved vårt minilager i Hommelvik i dag. Kontakt oss for...

Des 24

God jul

Oppdag topp moderne minilager i Malvik hos Grønberg Gård– din pålitelige partner for sikker lagring. Utforsk våre forskjellige minilageralternativer, tilpasset dine behov og budsjett. Vi tilbyr også elegante selskapslokaler i Malvik for enhver anledning.

Bryllup på Grønberg gård

Selskapslokale

Ledige helger i 2023 (per 17.03.23)

Vi har stor pågang på selskapslokale i mai måned. Vi vil under dele dager som er ledig i 2023:

Søndag 14. mai 2023 er den eneste helgedagen som er ledig

Ta kontakt om spørsmål:

97778278

gronberggard@gmail.com 

Gårdsaktiviteter

På Grønberg gård har vi ulike gårdsaktiviteter. Noen av aktivitene er cowling og rørende golf. Ta kontakt om du har lyst til å gjennomføre disse aktivitetene. Ta  med dine venner, familie eller kolleger og ha en helaften på Grønberg Gård. 

Selskapslokalet rommer 70 stk. Vi har også avtale med en lokal matleverandør TT-mat slik at du ikke trenger å tenke på hva du skal servere gjestene. Med bardisk, lydanlegg og prosjektor er alt lagt til rette for en fortreffelig kveld. Velkommen til oss. 

Vi har per dags dato (24.10.21) ledige milager. Du kjører inn på solid betonggulv og kan laste av 

dine møbler etc innendørs. Vi holder til på Grønberg gård og befinner oss 10 minutter unna Stjørdal og 18 minutter unna Trondheim. Ta kontakt under om pris og størrelse.

Åpning av samfunnet etter  Korona viruset

Velkommen til vårt selskapslokale 

Gården Grønberg befinner seg i Malvik kommune, nærmere bestemt Hommelvik. Med buss eller bil fra Trondheim tar det mellom 18-25 minutter. 

Fra Stjørdal tar det ca 10 minutter med bil. Vi kan ta i mot 70 gjester i vårt koselige selskapslokale. Lokalet bærer preg av en rustikk stil med en gammeldags sjarm.  

Ta kontakt med oss for en hyggelig prat. 

Liten plass hjemme?

Vi har uteleie av minilager

Har du liten plass hjemme for det du eier. Da kan kanskje en løsning være å leie en bod/minilager på Grønberg Gård som ligger i Hommelvik (Malvik kommune). Med kodelås og gode muligheter til å kjøre inn på låven er det enkelt å leie boder hos oss. Ta kontakt om du lurer på noe. 

Mail: Send her

Konfirmasjon på Grønberg gård

I Hele mai har vi konfirmasjoner på gården

Hver helg i mai har vi konfirmasjoner i selskapslokalet her i Hommelvik. Vi gratulerer alle konfirmanter i Malvik kommune. Har du en som skal konfirmerer kan det være lurt å booke tidlig.

Ta kontakt på mail eller kontakt oss gjennom denne siden: Bestilling


Politisk debatt innen Malvik kommune


På Grønberg Gård har der vært to dager med politisk debatt. Lokalet ble fylt opp av politikere og andre interesserte. 

Suksessfylt arrangement med både musikk, høy temperatur og god mat.

Se bilder og annen informasjon: Trykk her 

Malvik nytt: Trykk her

 

Adressa var her og intervjuet Lars og Bente

Grønberg Gård

Legger ved link der man kan lese om gården. Som fortalt i saken har prosessen vært lang og tidkrevende, men resultatet er de godt fornøyd med.

Vil du opplever denne gården så ønsker vi deg velkommen til å leie vårt fine selskapslokale eller vår fine leilighet i 2. etg ( dette er gjennom airbnb). Gården har også utleie av boder, så om du har liten plass ta kontakt med oss så hjelper vi deg.  


Se link: Trykk her

WarmNeck på Grønberg Gård

Kom innom gården for kjøp av warmneck


Hold varmen med oppladbare varmeplagg

Warmneck er oppladbare varmeplagg utviklet i Norge. Med ett lite men gjennomtenkt utvalg kan våre produkter temperatur reguleres mellom 4 nivåer og holde deg varm i opptil 10 timer. Aktiver varmen etter behov når du er ute på tur eller sitter på ett kaldt kontor. Vår varmenakke og varmebelte løser opp i anspente muskler og ledd og produktene er anbefalt av Norges Parkinson forbund mot stiv og anspent nakke og skuldre, i tillegg til å være anbefalt av fysioterapeuter.

Se: https://warmneck.myshopify.com/ 

60 årsdag til helga


Nå til helga skal det feires 60 årsdag i selskapslokalene på Grønberg gård. Jubilanten gleder seg. 

Det kommer 62 gjester og det vil være sang, musikk og underholdning (cowling m.m). 

Vi gratulerer jubilanten!

Suksessfull dag med fotoutstilling av Aksel 


På dagen 16.november var det ca 60 stk som var innom for å se den fantastiske utstillingen til Aksel. Utsilingen skal henge i selskapslokalet på ubestemt tid. Vi setter pris på bildene. Bilder av bildene kommer....

Instagram: Stugudal_foto

Facebook: Stugudal foto

Hjemmeside: stugudalfoto.no 


 

Minilager

22.03.2024

Vi har den siste tiden oppgradert 3 nye lager i 3 etasje. Vi har bygget en bred trapp opp, og man kan også benytte en vinsj får å heise tunge ting.

Minilager

26.12.2023

Velkommen til vårt moderne minilager i hjertet av Hommelvik, Malvik kommune. Vårt selvbetjente lagringsfasilitet tilbyr sikker og praktisk lagring for dine eiendeler. Med enkel tilgang og fleksible lagringsløsninger er vi dedikert til å møte dine behov. Utforsk tryggheten og bekvemmeligheten ved vårt minilager i Hommelvik i dag. Kontakt oss for...

God jul

24.12.2023

Oppdag topp moderne minilager i Malvik hos Grønberg Gård– din pålitelige partner for sikker lagring. Utforsk våre forskjellige minilageralternativer, tilpasset dine behov og budsjett. Vi tilbyr også elegante selskapslokaler i Malvik for enhver anledning.

Vi har gleden av å ha 5 årsjubileum på Grønberg gård. Vi vil takke alle som har brukt selskapslokalet og vi ønsker nye kunder hjertelig velkommen. Det har gjennom årene vært en god blanding mellom private og næringsdrivende. Lokalet egner seg godt for møter, julebord og andre arrangement.

Konfirmasjon

30.05.2023

Hvis du ønsker å booke lokalet er det lurt å være i god tid. 2024 begynner å bli fullbooket. Ledige datoer er: 12, 18 og 26. Mai 2024.

Grovkjøkken

17.03.2023

På gården har vi en bakebod som man kan leie . Dette er er et grovkjøkken uten vann. Her slipper du å tenke på lukt og mel som måtte sette seg på ditt eget kjøkken.

Konfirmasjoner

25.12.2022

I mai 2023 har vi få ledige helger. I ukedagene har vi fortsatt mange ledige dager. Ta kontakt for å høre om tilgjengelige datoer.

Uteplass

16.10.2022

Vi har laget en ny uteplass med mulighet for både grilling og kos rundt dammen. Her kan man samles før man går inn i selskapslokalet.

Selskapslokale

10.08.2022

Vårt selskapslokale som befinner seg Hommelvik ligger 2 minutter unna busstopp, og 18 minutter med bil fra IKEA Trondheim. Fra stjørdal tar det 10 minutter med bil. Lokalet er godt tilpasset dåp, bryllup, konfirmasjon, bedriftsfester og bursdager (her kan man også benytte seg av gårdsaktiviteter).

Etter snart 6 år synes vi selv at vi har kommet langt med utviklingen av Grønberg Gård. Likevel prøver vi hele tiden å ta enda noen nye steg for å tilpasse selskapslokale til folk flest.